Anders WAD! festival

Terwijl het team van Doggerland Cider achter de schermen hard bezig is om de appels van 2016 te verwerken tot een heerlijke cider en zich voor te bereiden op het appelseizoen van 2017 hebben we afgelopen zaterdag toch de tijd gevonden om samen met Raul van ciderwinkel.nl een workshop cider maken te geven op het Anders Wad! Festival (www.ailand.nl/anders-wad-festival). Het festival werd georganiseerd ter ere van het 5-jarige bestaan van proeflokaal ’t Ailand met als hoogtepunt het waddenvarken gevuld met 3000 waddenoesters!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s