Van september tot en met november organiseert Doggerland meerdere appelinzameldagen bij ons Ciderhuis in de Biotoop in Haren.

Door middel van “apple funding” kan iedereen investeren in de productie van cider, gemaakt van hun appels uit eigen tuin. Voor elke 15 kg appels, ontvang je een fles Doggerland Craft Cider, gemaakt van appels uit jouw eigen tuin! Voor meer informatie over apple funding, kijk op onze pagina met veelgestelde vragen.

Appeldonatiedagen 2019
Tijdens het appelseizoen (september-november) organiseren we meerdere appeldonatiedagen waar je in en rondom Groningen appels kunt inleveren voor de Doggerland Craft Cider. Check onze Facebook-pagina voor de eerstvolgende donatie mogelijkheid. Of word lid van onze appeldonateurs-groep en blijf op de hoogte van alle informatie rondom de appeldonatie:
🍎www.facebook.com/groups/158428328040962🍎

🍎 Zaterdag 21 september- De Biotoop, Haren (10-13 uur)
🍎 Zaterdag 28 september- De Biotoop, Haren (9-15 uur)

🍎 Zaterdag 12 oktober – De Biotoop, Haren (9-15 uur)
🍎 Zondag 20 oktober – Appelfeest, De Biotoop, Haren (11-17 uur)
🍎 Zaterdag 26 oktober – De Biotoop, Haren (9-15 uur)

Wil jij appels inleveren buiten de appelinzameldagen om? Dat kan natuurlijk! Neem dan even contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info(at)doggerlandcider.com.

Appelplukdagen 2019
Ben je niet in het bezit van een appelboom? Geen nood! Tijdens het appelseizoen hebben we jouw hulp hard nodig om appels te plukken in meerdere verlaten boomgaarden in de omgeving Groningen. Tijdens de appelplukdagen kun jij ons helpen met het plukken en rapen van appels en daarmee heerlijke Doggerland cider verdienen! Check ook onze Facebook-pagina voor de eerstvolgende pluk mogelijkheid of stuur een mailtje naar info(at)doggerlandcider.com.

Appelplukdagen 2019

🍎 Zaterdag 5 oktober, omgeving Groningen
🍎 Zaterdag 19 oktober, omgeving Groningen