Doggerland Cider organiseert regelmatig evenementen. Volg onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van onze eerstvolgende evenementen.

Appeldonatiedagen
Tijdens het appelseizoen (september-november) organiseren we meerdere appeldonatiedagen waar je in en rondom Groningen appels kunt inleveren voor de Doggerland Local Craft Cider. Check onze Facebook-pagina voor de eerstvolgende donatie mogelijkheid. Of word lid van onze appeldonateurs-groep en blijf op de hoogte van alle informatie rondom de appeldonatie:
🍎www.facebook.com/groups/158428328040962🍎
Wil jij appels inleveren buiten de appelinzameldagen om? Dat kan natuurlijk! Neem dan even contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info(at)doggerlandcider.com.

🍎 Zaterdag 16 september- De Biotoop, Haren (11-17 uur).
🍎
Zondag 24 septemberDe Paalkoepel, Paterswolde (11-17 uur).
🍎 Zaterdag 7 oktober – Huiskamercafé, Westerwijtwerd (11-17 uur).
🍎 Zondag 8 oktober – De Biotoop, Haren (11-17 uur).
🍎 Zondag 22 oktober – Toentje, Groningen (13-18 uur).
🍎 Zaterdag 4 november – De Biotoop, Haren (11-17 uur).

Appelplukdagen
Ben je niet in het bezit van een appelboom? Geen nood! Tijdens het appelseizoen hebben we jouw hulp hard nodig om appels te plukken in meerdere verlaten boomgaarden in de omgeving Groningen. Tijdens de appelplukdagen kun jij ons helpen met het plukken en rapen van appels en daarmee heerlijke Doggerland cider verdienen! Check ook onze Facebook-pagina voor de eerstvolgende pluk mogelijkheid.

🍎 Zaterdag 4 november – Omgeving Groningen

Txotx
Txotx (uitgesproken als CHO-ch) is de Baskische kreet voor het aanbreken van het eerste cidervat. Bij Doggerland Ciderhuis gaat de cider meteen op fles, maar dat zal het feest rondom het aanbreken van de eerste Doggerland Local Craft Cider niet minder maken. Verwacht in het voorjaar van 2018 een feest vol cider en heerlijk eten!